InfoPrut: MAI apreciază decizia autorităților locale de a separa manifestațiile de azi!

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a asigurat, prin subdiviziunile sale – Departamentul Poliție, Brigada Fulger și Departamentul Carabinieri – securitatea manifestațiilor organizate de mai multe grupuri de inițiativă la 16 septembrie 2012 în Chișinău. În același timp, Poliția Rutieră a gestionat limitarea sau închiderea traficului pe arterele blocate și redirecționarea optimă a fluxului de mașini, informează Ministerul Afacerilor Interne.

Ministerul Afacerilor interne apreciază decizia autorităților locale de a separa manifestațiile organizate de cele două grupuri de inițiativă adverse.

Manifestațiile au avut loc între orele 14:00 și 20:00. Forțele de ordine au asigurat cordoane și filtre polițienești atît în jurul locurilor de adunare, cît și pe itinerarul deplasărilor planificate sau organizate ad-hoc. Pe parcursul desfășurării acțiunilor au fost cîteva tentative minore de încălcare a ordinii publice, inclusiv două încercări de a bloca drumurile și o tentativa unui bărbat de a trece de filtrele polițienești avînd asupra sa un pistol traumatic.

Cele trei incidente minore au fost curmate din fașă de intervenția sigură poliției, se mai spune în același comunicat de presă.

(Sursa: http://www.infoprut.ro/2012/mai-apreciaza-decizia-autorita%C8%9Bilor-locale-de-a-separa-manifesta%C8%9Biile-de-azi.html)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s