Moldova.org: Un nou Marş! Mii de unionişti sunt aşteptaţi la Bucureşti!

Capitala unioniştilor se mută la Bucureşti. Aceasta pentru că duminică, 21 octombrie, începând cu ora 14.00, în Piaţa Victoriei din Bucureşti va avea loc un nou marş unionist, organizat de Platforma Civică “Acţiunea 2012”.

“După ce, în mai multe rânduri, mii de oameni au cerut UNIREA pe străzile Chișinăului, e timpul ca bucureștenii să facă treptat același lucru”, anunţă organizatorii. Totodată, organizatorii au stabilit un set de reguli pentru participanţii la Marş: aceştia sunt rugaţi să nu poarte alt simbol în afară de tricolorul românesc, să asculte indicaţiile primite prin sistemele de sonorizare şi să fie de acord să poarte semnul destinctiv primit de la organizatori.

Şi reprezentanţii Consiliului Unirii au anunţat că vor susţine Marşul. „Membrii Consiliului Unirii, în special din Romania si Republica Moldova, vor fi invitati – prin e-mailuri si SMS-uri – să îşi anunţe participarea. Membrii din Republica Moldova vor fi invitaţi să îşi anunţe participarea telefonând la staf, pe Calea Iesilor nr.6, tel. 022 211818, 022 211677, care va întocmi lista doritorilor de a participa la Marş, prin contribuţie proprie”, se arată într-un comunicat lansat de Consiliul Unirii.

Menţionăm că de la începutul acestui an la Chişinău, Bălţi şi Cahul au avut Marşuri Unioniste, care promovează Unirea Republicii Moldova cu România. Marşurile n-au trecut fără incidente, iar în urma violenţelor, mai mulţi instigatori s-au ales cu dosar penal.

Marș Unionist, sursa foto: moldova.org

(Sursa: http://social.moldova.org/news/un-nou-mars-mii-de-unionisti-sunt-asteptati-la-bucuresti-video-233327-rom.html)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s