InfoPrut: Arşinel, Stela Popescu, Cornel de la Vunk susţin Unirea. Află cine li s-a mai alăturat!

Marşul pentru Unirea cu Basarabia care va avea loc duminică la Bucureşti este susţinut şi de oameni de scenă, personalităţi culturale şi lideri informali din România.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Platforma Civică ACŢIUNEA 2012, îndrăgiţii actori Claudiu Bleonţ, Alexandru Arşinel şi Stela Popescu, cântăreţul de muzică populară Gheorghe Turda, scriitorul Mitoş Micleuşanu, cunoscuţii solişti Bogdan de la El Negro, Cornel de la Vunk, precum şi reprezentantul societăţii civile, Nicuşor Dan, au adresat un îndemn bucureştenilor, de a participa la manifestaţia stradală pentru reîntregirea naţională, prin unirea României cu Republica Moldova. Mai jos puteţi urmări ce mesaje au adresat aceste personalităţi marcante tuturor românilor, cu privire la Marşul pentru Unire de la Bucureşti:

Organizatorii Marşului pentru Unire, Platforma Civică ACŢIUNEA 2012, anunţă că duminică, 21 octombrie, la ora 14:00, peste 1000 de bucureşteni vor porni în marş din faţa Guvernului (Piaţa Victoriei) pentru a realiza un tricolor viu şi pentru a înainta clasei politice de la Bucureşti o serie de revendicări pentru apropierea cât mai rapidă de Republica Moldova.

InfoPrut aminteşte că anul acesta au avut loc mai multe marşuri pentru unificarea României cu Republica Moldova, la Cahul, Bălţi şi Sibiu. Cea mai amplă manifestaţie pentru unire s-a desfăşurat la Chişinău, când, la 16 septembrie, aproximativ 10 000 de oameni au mărşăluit în stradă pentru reîntregirea naţională.

(Sursa: http://www.infoprut.ro/2012/video-arsinel-stela-popescu-cornel-de-la-vunk-sustin-unirea-afla-cine-li-s.html)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s