Ziarul Top: Expoziţia de fotografii „Cetăţi nistrene“ a fost vernisată la Piteşti!

Cetăţile de la Nistru, Hotin, Soroca şi Cetatea Albă sunt prezentate în cadrul unei expoziţii de fotografii ce are loc la Piteşti. Fotografiile semnate de Iulia Modiga şi Dan Barcea au fost vernisate în cursul zilei de ieri, iar expoziţia va

rămâne deschisă până pe data de 30 decembrie inclusiv. Evenimentul a fost organizat în parteneriat de către Biblioteca Judeţeană Argeş „Dinicu Golescu“ şi Institutul „Fraţii Golescu“ pentru relaţii cu românii din străinătate. Evenimentul s-a desfăşurat sub egida Platformei Civice Acţiunea 2012, o coaliţie de peste 30 de organizaţii nonguvernamentale şi grupuri de iniţiativă din România, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii şi alte ţări europene care militează pentru unirea Basarabiei cu România. Expozitia a fosz realizată în contextul marcării a 200 de ani de la anexarea Basarabiei de catre Imperiul Ţarist şi a mai fost prezentată la Chişinău şi la Bucureşti.

(Sursa: http://www.ziartop.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=40207:expoziia-de-fotografii-ceti-nistrene-a-fost-vernisat-la-piteti&catid=9:invatamantcultura&Itemid=9)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s