Romanian Global News: Cei doi basarabeni ai ARD şi USL care candidează în Basarabia pentru Parlamentul României îşi asumă Pactul pentru Basarabia!

“Sustin Pactul pentru Basarabia! Consider ca fiecare parlamentar trebuie sa sustina unitatea poporului roman. Romania a fost rupta pe nedrept in doua in urma Pactului Ribentropp-Molotov, iar obligatia noastra este sa aducem Basarabia acasa”, a declarat Eugen Tomac pentru Romanian Global News.

La randul sau candidatul USL Victor Alexeev scrie pe blogul sau:

“Subsemnatul, Victor ALEXEEV, candidat din partea Uniunii Social Liberale (USL) la alegerile din 9 decembrie 2012 pentru postul de DEPUTAT în Parlamentul României, aferent colegiului uninominal nr. 2, circumscripția nr. 43 Diaspora, îmi asum și semnez Pactul pentru Basarabia înaintat de către o parte a societății civile din România.
Am fost, sunt și voi fi de acord cu refacerea unității Neamului Românesc prin reunirea liberă a României cu Republica Moldova.
Mi-am asumat cu mulți ani în urmă și îmi reconfirm cu această ocazie obligația morală și patriotică să susțin îndeplinirea revendicărilor cuprinse în Pactul pentru Basarabia, care servesc interesele Statului național Român, nu contrazic ideea de refacere a unității naționale, precum și îndeplinirea altor revendicări firești și legitime care nu se regăsesc în acest document”.
Victor ALEXEEV mai are ceva probleme cu gramatica limbii romane pe care nu prea o cunoaste, dar pe care, pentru a nu se face de ras atunci cand va tine discursuri, este bine sa le rezolve. 
“Pactul pentru Basarabia” a fost facut public la ultimul mars pentru reunirea celor doua state romanesti organizat de Platforma civica “Actiunea 2012”, organizatie umbrela ce reuneste peste 30 de ong-uri si numeroase personalitati romanesti de pe cele doua maluri ale Prutului care militeaza pentru reunirea Basarabiei cu Romania.

Eugen TomacVictor Alexeev

(Sursa: http://www.rgnpress.ro/rgn_12/categorii/politic/7496-cei-doi-candidati-basarabeni-ai-ard-si-usl-care-candideaza-in-basarabia-pentru-parlamentul-romaniei-isi-asuma-pactul-pentru-basarabia-.html)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s